Change Language:  English

Self Design***Norrmalms Möbler***Since 1947

Där design kommer till liv
Att gå ett värv i vårt showroom låter dig se och känna en hel del olika utställningsmodeller, designalternativ och finish.

Kan du inte komma förbi någon gang snart?
Vi vill gärna ge dig information om våra produkter eller svara på alla frågor du har. Boka ett telefonmöte med oss nu och kom igång med din spännande projekt!

Drop by eller Boka Inredningskonsultation!

Kom förbi och besök vårt fina showroom i hjärtat av Stockholm city, Vasastan; Du kan även boka en kostnadsfri rådgivning i showroom eller ett telefonmöte.

Showroom Add.:
Norrmalms Möbler
Karlbergsvägen 29B
11327 Stockholm

Tel.: (+48) 8327283
Drop in:
Mon-Fre 10:00 – 18:00
Helger: 11:00- 16:00

Boka ditt Rådgivningsmöte nu!

Vi älskar att guida dig genom vårt skräddarsydda möbelsortiment och svara på alla dina frågor om ditt Själv Design möbelprojekt.

Laddar…

Vanliga frågor om att boka en kostnadsfri rådgivning

Är du osäker på något? Detta kan hjälpa:

Om du är bekväm med att beställa online eller i butik utan hjälp av vårt designteam är du mer än välkommen till vårt showroom för att se våra möbelutställning personligen utan tidsbokning. Om du vill träffa oss och få konsultation för att bestämma vad ditt unika utrymme behöver, boka en tid redan idag!

Vill du hellre prata med oss på telefon för att få svar på dina specifika designfrågor är du välkommen att boka ditt telefonmöte nu!

Alla möbler vi tillverkar är gjorda från grunden och bra kvalitet tar lite tid. På grund av den höga efterfrågan inom träindustrin förändras ledtiderna. Du kan prata med kundtjänsten idag för att få en uppskattning på en preliminär tidslinje baserat på din beställning. Kom i gång med din beställning idag för att säkra din plats i kö förr snarare än senare!

Vi vill gärna ge dig information om våra produkter eller svara på alla frågor du har. Boka telefonmöte nu!

Föredrar du att skriva till oss?

Vi svarar gärna all dina frågor!


100 % säker utcheckning

PayPal/MasterCard/Visa/Klarna/Swish

10 dagars Ångerrätt

10 dagars Återbetalning-garanti

Internationell garanti

Erbjuds i användningslandet

Fri frakt i Sverige

Beställningar över 5000 kr