Change Language:  English

Self Design***Norrmalms Möbler***Since 1947

Nyligen tillagd
 • Läggs till i önskelistan
  Läggs till i önskelistan

  Se din favoritprodukt på önskelista

  4 140 kr74 120 kr inkl. Moms Anpassa och beställ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
 • Läggs till i önskelistan
  Läggs till i önskelistan

  Se din favoritprodukt på önskelista

  5 820 kr65 000 kr inkl. Moms Anpassa och beställ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan
 • Läggs till i önskelistan
  Läggs till i önskelistan

  Se din favoritprodukt på önskelista

  2 860 kr56 650 kr inkl. Moms Anpassa och beställ Den här produkten har flera varianter. De olika alternativen kan väljas på produktsidan

Vår berättelse

Det vackraste vi vet finns i material som hyllar och hedrar naturen. Tonorex Design skapar special ritade möbler skräddarsydda för att möta de unika behoven i varje utrymme. Vi tror att du känner dig hemma där individuella stilen föds ur genomtänkt skapande och varje utrymme förtjänar att vara vacker på sitt eget unika sätt.

”Designa Själv” möbler skräddarsydda efter varje utrymme

Vår resa började i Vasastan Stockholm.

Idén att skapa flexibel design för möbler föddes 1947 på Norrmalms Möbler beläget i hjärtat av Stockholm city.

En drivkraft som ledde till skapandet av flera serier av trämöbler som kan anpassa storleken och stilen för att smälta in i utrymmen inredda i skandinavisk, Mid Century Modern, eller Modern stilar.

Att förvandla passion till produktion

2014 följde K. Johansson på Norrmalms i Vasastan sin passion och tog en risk. Han skapade grunden för “Self-Design”-möbler, en serie av nordiska möbeldesigner för att bli basen för tillverkning av skräddarsydda hållbara möbler. City-smarta storleksalternativ, rena linjer som påminde om skandinavisk modern stil från mitten av århundradet.
Även om risken var stor, var belöningen ännu större.

Passar perfekt just dina behov

Designad för att hålla i generationer

Med fokus på kvalitet, funktionalitet och genom att använda massivträ och naturstenar är våra möbler skapar vi praktiska möbler som håller fint i flera år.

Genom åren har vår driv varit att designa och tillverka gedigna möbler som kan anpassas till kompakta stadsbostäder såväl som rymliga villor.

Våra kunder har haft friheten att skräddarsy möbler i hållbara material för att passa just eget unikt utrymme.

Rena linjer och enkelhet

Inspirerad av skandinavisk stil

Vår möbeldesign är inspirerad av skandinavisk stil kombinerat med elegans från Mid Century Modernism. Snygg minimalistisk design av våra möbler med rena linjer och värmen från massivt trä bjuder in naturen i din omgivning och skapar en Zen, en typ av plats där du kan koppla av och ladda efter en lång dag.

Premium möbler i massivt trä

Varje möbel börjar i vår verkstad med massiv trävirke av Europeisk Vit Ek eller Bok. Inget falskt, fanér eller prefabricerade moduler kommer från Tonorex. Endast skräddarsydda handgjorda möbler designade av dig och byggda för att passa precis i ditt utrymme.

100 % säker utcheckning

PayPal/MasterCard/Visa/Klarna/Swish

10 dagars Ångerrätt

10 dagars Återbetalning-garanti

Internationell garanti

Erbjuds i användningslandet

Fri frakt i Sverige

Beställningar över 5000 kr